Hlavní navigace

Sharp nabízí k LCD televizi půl roku služeb UPC zdarma

19. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 5. 2008

Výrobce LCD televizorů Sharp připravil společně s kabelovou společností UPC promoakci, při níž do konce května nabízí ke každému nově prodanému televizoru Aquos s plným rozlišením (Full HD) půl roku předplatného digitální kabelové nebo satelitní televize UPC zdarma. Nabídka je určena novým i stávajícím zákazníkům společnosti UPC, sdělil mediální zástupce Sharpu Richard Kolibač.

K VĚCI: Kabeloví a IPTV operátoři na Slovensku lákají na levnější LCD

V případě digitální kabelové televize UPC Digital dostane zákazník balíček Standard plus HBO balíček a k nim buď set-top-box Handan CV-7000 HD pro příjem programů ve vysokém rozlišení, nebo Handan CV-6000 DVR se zabudovaným pevným diskem, tedy digitálním videorekordérem (který ale není HD ready). Set-top-box ale musí zákazník odkoupit do osobního vlastnictví za šest tisíc korun.

BRAND24

V případě zvolení satelitní služby UPC Direct bude zákazník moci bezplatně po dobu šesti měsíců využívat balíček Rodina + HBO a HD/PVR box, to vše rovněž v ceně 6 000 Kč, dodal Kolibač. Akce se vztahuje k nákupu tří typů televizorů Sharp Aquos: Aquos HD1E, Aquos XL2E a Aquos X20E.

Podobné akce jako Sharp a UPC v České republice pořádali loni na před Vánoci kabeloví a IPTV operátoři na Slovensku. Tamní UPC se dohodla se společností Philips, T-Com se Sony a Orange se Samsungem.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).