Hlavní navigace

Sháníte nejmenší DVB-T tuner na cesty? Nabízí ho Pinnacle za tisíc korun

18. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Díky délce 35 mm a šířce 12 mm se jedná o nejmenší terestrický tuner na trhu. Zároveň však disponuje velkou citlivostí vhodnou pro příjem v místech se špatným signálem.

Údajně nejmenší DVB-T tuner na světě začala v rámci portfolia svých produktů nedávno nabízet společnost Pinnacle Systems. Dostupný je i na českém trhu za cenu od přibližně tisíce korun. Model Pinnacle PCTV Pico Stick 74e je externím tunerem a prostřednictvím USB rozhraní si ho můžete připojit bez problémů například ke svému notebooku nebo netbooku. Nový Pinnacle sází nejen na malé rozměry, ale také nízkou spotřebu energie a plusem jsou i nízké systémové nároky.

BRAND24

DVB-T tuner Pinnacle PCTV Pico Stick 74e
Autor: Pinnacle

DVB-T tuner Pinnacle PCTV Pico Stick 74e

ČTĚTE TAKÉ: PCTV Nano Stick T2 290e: První USB klíčenka u nás určená pro DVB-T2

Dodávaná aplikace TVCenter 6 minimalizuje čas nutný pro nastavení TV tuneru a umožní vám jednoduše zastavit nebo vrátit zpět živé televizní vysílání. Integrovaný kovový kryt účinně chrání USB konektor a nová teleskopická anténa umožňuje maximálně flexibilní nastavení v závislosti na síle signálu. Podle výrobce navzdory extremní miniaturizaci nabízí tento tuner velkou citlivost na přijímaný signál a je použitelný i v místech s horší kvalitou signálu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).