Hlavní navigace

Seznam spustí internetovou televizi Mixer. Později ji nabídne i v mobilech a tabletech

26. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Internetová jednička Seznam se pouští na poli televizního vysílání, i když ne tak docela. Její nový projekt Mixer bude pouze stanicí internetovou. Spuštěna má být ze dneška na zítřek.

Internetový vyhledavač Seznam.cz bude mít vlastní hudební televizi. Dostupná bude od přelomu čtvrtka a pátku nejprve prostřednictvím sítě, později hodlá expandovat do chytrých mobilů, tabletů, a dokonce i smart televizorů. Informaci přinesl včera jako první server Novinky.cz, který je on-line magazínem deníku Právo a právě vyhledavače Seznam. Novou hudební televizi bude možné najít na adrese www.mixer.cz.

ČTĚTE TAKÉ: Štěpán Wolde: Pokud Óčko zůstane v DVB-T, chceme vysílat celoplošně

Podle serveru odborného magazínu Marketing&Media podepsal Seznam smlouvu s hudebními vydavatelstvími Universal Music, Sony Music, EMI, Supraphon, Championship Music a dalšími. Internetová televize Mixer vzniká jako náhrada za dřívější službu Stream Music. Dostupná bude zdarma. Služba bude financována z videoreklamy, která by se měla objevit přibližně u každého desátého klipu. Dramaturgii televize má na starosti Blanka Huňátová známá z TV Óčko a její hitparády.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).