Hlavní navigace

Šestý kanál Novy, zábavná televize Smíchov, má vysílat jen 12 až 16 hodin denně

6. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nova nepočítá, že by pro nový program vyráběla původní pořady. Zaměří se na dramatickou a dokumentární tvorbu komediálního a zábavného charakteru americké produkce.

Nový televizní kanál Novy, zábavný program Smíchov, k němuž tato televizní skupina získala tento týden licenci od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), počítá s vysíláním 12 až 16 hodin denně. “Program bude tematicky zaměřen převážně na dramatickou a dokumentární tvorbu především americké provenience, a to komediálního a zábavního žánru,” informovala RRTV v tiskové zprávě ze svého aktuálního zasedání, na němž rozhodla o udělení vysílací licence.

BRAND24

K TÉMATU: Nova získala licenci pro šestý televizní kanál, zábavný program Smíchov

Smíchov má být pozemně šířený program, Rada však nezmiňuje, zda bude celoplošný. Vysílací licence mu platí na 12 let, v pořadí šestý televizní kanál skupiny Nova má zahájit vysílání do roka od chvíle, kdy si Nova převezme písemné rozhodnutí RRTV o udělení licence. Smíchov získal licenci krátce poté, co vysílací rada udělila oprávnění plánovanému čtvrtému programu skupiny Prima, dokumentárnímu kanálu Prima Zoom. Půjde v pořadí o čtvrtý volně šířený program Novy, dva kanály této skupiny jsou placené (Nova Sport, MTV).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).