Hlavní navigace

Server DigiZone.cz shání externí spolupracovníky

6. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
6. 5. 2010

Server DigiZone.cz shání externí spolupracovníky, kteří by byli ochotni se podílet na vytváření obsahu tohoto internetového magazínu. Nabízíme vám možnost psaní aktualit, kterých najdete na našem webu minimálně deset denně. Jejich počet však záleží na vás. Pokud se zajímáte o dění okolo digitální televize, ať už jde o DVB-T, satelit, kabel nebo IPTV, pak je tato nabídka určená právě vám.

Pokud vás možná spolupráce oslovila, můžete se obrátit na e-mailovou adresu redaktora DigiZone.cz Lukáše Poláka na adresu: lukas.polak@i­info.cz. Tato činnost bude pochopitelně patřičně finančně ohodnocena podle toho, zdali půjde o zprávu původní nebo převzatou. Přivítáme ale také ty, kteří jsou ochotni témata vyhledávat a pouze je do redakce předávat. Pozor! Případné zájemce jsme pochopitelně schopni zaučit i pro práci s redakčním systémem. Redaktoři by díky tomuto kroku mohli pracovat na dalších součástech webu tak, jak to požadují čtenáři.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).