Hlavní navigace

Server DigiZone.cz aktualizoval přílohu věnovanou satelitu

13. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 9. 2011

Redakce serveru DigiZone.cz přikročila k pravidelné aktualizaci přílohy Satelit, kterou iniciovaly změny v nabídkách národních satelitních služev v České republice. Nejvýraznější novinkou je pochopitelně přeměna satelitní televize UPC Direct na freeSAT by UPC Direct. Kapitola věnovaná této službě tak musela projít kompletní revizí.

ČTĚTE TAKÉ: DigiZone.cz aktualizoval přílohu s termíny vypínání analogových vysílačů

BRAND24

Satelitní služba Skylink zařadila v poslední době do nabídky mimo jiné program National Geographic HD, který byl lokalizován kompletně do českého jazyka, prozatím kromě grafiky. Do kapitoly věnované CS Linku jsme naopak záměrně nezanesly kanály Hustler TV a Brava HDTV, protože není v tuto chvíli jasné, kam je operátor zařadí. Vyřadily jsme také dnes již neexistující kanály Public TV a Z1. U operátorů se naopak objevila stanice Prima love. Nejasná situace zůstává u česko-vietnamské Ethnic TV, která již několik týdnů nevysílá. Její osud budeme nadále sledovat.

Pokud budete mít k příloze Satelit jakoukoliv připomínku, můžete jít napsat do diskuse, fóra DigiZone.cz, na e-malovou adresu redakce@digizo­ne.cz nebo ji zanechat na našem Facebooku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).