Hlavní navigace

Seriál The Pacific ode dneška na HBO - ve Full HD a s 5.1 zvukem

15. 3. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 3. 2010

PRŮVODCE SERIÁLEM UVNITŘ Válečný seriál The Pacific, jehož rozpočet se vyšplhal na rekordních 200 milionů dolarů, začíná právě dnes u nás vysílat filmový kanál HBO. Ten ho bude distribuovat ve Full HD kvalitě s 5.1 zvukem. Informaci potvrdila serveru DigiZone.cz marketingová manažerka HBO Česká republika Pavla Brožková. Ano, tuto informaci mohu potvrdit. Jak divák seriál uvidí, záleží i na jeho přijímací soustavě, upřesnila.

DOKUMENT: Průvodce seriálem The Pacific (PDF, 2,6 MB)

Desetidílné dobrodružství, jež oživuje peklo válečného konfliktu v Tichomoři, vstoupí na obrazovky současně v mnoha zemích celého světa. Jeho česká premiéra na HBO se odehraje již den po uvedení v USA. Jednotlivé epizody budou bezprostředně po jejich premiérách na HBO zařazovány do videotéky HBO Digital, jejíž program je inovován každý týden. Režisér Steven Spielberg a herec Tom Hanks se budou tímto seriálem snažit navázat na úspěch jiného válečného dramatu – filmu Zachraňte vojína Ryana.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).