Hlavní navigace

SeeJay Radio připravuje expedici Příbram, propagovat tu bude i digitální rozhlas

7. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

SeeJay Radio je šířeno v rámci digitálního rozhlasu kromě Příbrami i v Praze, Brně, na Ostravsku, ve východních a severních Čechách a také na Liberecku.

Donedávna ještě čistě internetová stanice SeeJay Radio se chystá vyrazit za svými posluchači, u kterých bude propagovat i technologii, v níž je nově šířena, digitální rozhlas (DAB). Stanice na to upozornila prostřednictvím svého webu. První zastávka SeeJay týmu se koná už zítra. Ne náhodou byla pro tento krok vybraná Příbram. Právě v tomto městě působí telekomunikační operátor Teleko, v jehož nabídce DAB multiplexu je SeeJay Rádio šířeno. Příbram je zároveň první oblastí, kde firma šíří svůj signál ve III. pásmu a ne v takzvaném L-bandu.

BRAND24

K TÉMATU: Digitální rozhlas na Příbramsku v L bandu skončil. Vysílá už pouze ve III. pásmu

Během zítřka budou moci zájemci vidět SeeJay tým například na Starém náměstí, Autobusovém nádraží, Novém náměstí (náměstí 17. listopadu), v Aquaparku nebo v Estrádním sálu Kulturního domu během maturitního plesu Obchodní akademie. Na těchto místech budou hostesky rozdávat reklamní předměty SeeJay Radia. A ukážou vám digitální přijímače, na kterých lze SeeJay Radio naladit, uvádí rozhlasová stanice na svých stránkách. Teleko vysílá kromě Příbrami digitálně i v Praze, Brně, na Ostravsku, ve východních a severních Čechách a také na Liberecku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).