Hlavní navigace

Satelitní UPC Direct nabízí interaktivní televizní hry

13. 10. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 10. 2006

Placená satelitní platforma UPC Direct začala kromě televizních programů nabízet také interaktivní televizní hry. Každý zákazník UPC Direct, který má k dispozici „stříbrný“ set-top box Philips DSR 4101, je může okamžitě začít hrát, a to bezplatně a bez jakéhokoliv dalšího omezení, informoval mluvčí UPC František Malina. K dispozici jsou zatím hry Sudoku, Honba za diamantem a Zamotaný traktor.

BRAND24

Firma podle generálního ředitele Václava Bartoně nezůstane jen u těchto tří her. UPC Direct bude jejich nabídku průběžně doplňovat, slibuje. Hry lze spustit pomocí dálkového ovladače přes elektronického programového průvodce (EPG), kde je jim věnovaná speciální sekce. Sudoku má tři různé úrovně obtížnosti a každá úroveň obsahuje sto různých variant.

Honba za diamantem, jejímž cílem je sesbírat pět diamantů a vyhnout se agentům, má padesát variant a Zamotaný traktor, při němž má divák projekt traktorem bránou na louku a vyhnout se přitom kravám a valníkům se slámou, dokonce sedm set variant obtížnosti.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).