Hlavní navigace

Satelitní služba Skylink začala od července nabízet klientům i dekódovací moduly

9. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ke zjednodušení podmínek dochází také při nákupu produktu „Balíček s přijímačem, kartou a instalací“. Od 1. července může nový zákazník získat všechny komponenty pro satelitní příjem za korunu.

Satelitní operátor Skylink, respektive jeho provozovatel, lucemburská společnost M7 Group, začal od července nabízet svým klientům nejen klasické boxy pro sledování programů z orbitu, ale i dekódovací moduly, které doposud v jeho nabídce chyběly. Novinka cílí především na majitele televizorů, jež sledování programů ve vysokém rozlišení umožňují, a je určena výhradně novým zákazníkům. Klienti, kteří mají přijímač pro sledování programů pouze ve standardním rozlišení, si mohou nově tento modul pořídit za zvýhodněnou cenu jedna koruna.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Satelitní služba Skylink upravila seznam kanálů v certifikovaných boxech

Ke zjednodušení podmínek dochází také při nákupu produktu „Balíček s přijímačem, kartou a instalací“. Od 1. července může nový zákazník získat všechny komponenty pro satelitní příjem (HD přijímač nebo CA modul, dekódovací kartu a satelitní anténu s příslušenstvím) včetně profesionální instalace jen za 1 Kč, a to bez nutnosti složení vratné částky 999 Kč. Zákazník při koupi balíčku uhradí jednorázově jen předplatné zvoleného programového balíčku na minimálně prvních 6 měsíců. Skylink je největším satelitním operátorem na našem trhu. V České republice a na Slovensku eviduje okolo dvou milionů aktivních karet.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).