Hlavní navigace

Satelitní služba freeSAT zařadila do nabídky Eurosport HD a Eurosport 2 HD

7. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

PARAMETRY UVNITŘ Zákazníci satelitního operátora freeSAT by UPC Direct mají oficiálně od dnešního dne k dispozici programy Eurosport HD a Eurosport 2 HD.

V nabídce satelitního operátora freeSAT by UPC Direct se dnes oficiálně objevily programy Eurosport HD a Eurosport 2 HD. Stanice už v reálu ve službě vysílají od 1. června. Doposud byly označeny jako TEST ESP HD a TEST ESP 2 HD. Zařazení programů do nabídky není náhodné. Operátor chce využít nadšení sportovních fanoušků před začátkem fotbalového Eura a olympiádou v Londýně. K oběma Eurosportům budou mít přístup zákazníci, kteří si předplatili nebo předplatí HD balíček.

ČTĚTE TAKÉ: Fotbalové Euro 2012 bude vysílat i Eurosport. Sice ze záznamu, ale v HD kvalitě

BRAND24

Do balíčku freeSAT medium bude navíc přidán kanál ČT 1 HD, což znamená, že takřka všichni zákazníci předplácející si tento produkt budou mít možnost sledovat obsah v HD kvalitě, přiblížil regionální manažer freeSATu pro Českou a Slovenskou republiku Jiří Kraval. Eurosport je dlouhodobým strategickým partnerem freeSAT. Je nám velkým potěšením, že předplatitelé freeSAT v České republice a na Slovensku mají nyní přístup k oběma kanálům Eurosportu ve vysokém rozlišení, doplnil ho výkonný ředitel Eurosportu pro získávání práv, distribuci a rozvoj Jean Thierry Augustin.

Parametry příjmu: Thor 6 (1 stupeň západně), 11881/V, SR 30000, FEC 3/4, norma DVB-S2/8PSK

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).