Hlavní navigace

Satelitní služba freeSAT přesunula kanál TLC do základní nabídky

7. 3. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Lifestylová televize TLC orientovaná především na ženy je na našem trhu dostupná od dubna 2012 a její pořady jsou plně lokalizovány do českého jazyka.

Satelitní služba freeSAT, respektive její provozovatel, společnost UPC DTH, zpřístupnila lifestylový kanál TLC z rodiny Discovery Channel většímu počtu klientů. Z prémiového balíku freeSAT Plus ho přesunula do základního balíku freeSAT Medium. Podobně jako v případě satelitní služby Skylink a kanálu Sport 2 HD tak operátor učinil bez navýšení ceny. V nabídce freeSAT Medium, případně freeSAT Medium karta, je už také stanice Discovery Channel. Z dalších dokumentárních programů pak jde mimo jiné o National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Animal Planet nebo Spektrum.

BRAND24

Z ARCHIVU: Discovery Networks provedla plánovanou změnu kanálu TLC, včetně Česka

Stanice TLC, která se orientuje především na ženské publikum, je na českémslovenském trhu dostupná necelé dva roky – vstoupila sem v dubnu 2012, kdy nahradila jiný dokumentární kanál pod názvem Discovery & Living. Tematická televize TLC vznikla k pětadvacetinám společnosti Discovery Communications, jako dárek jejím divákům. Co se týká obsahu, stanice je zaměřena na životní styl, reality show a zábavní pořady. Začátkem listopadu loňského roku TLC prošla redesignem, začala používat upravené logo a také nový vizuál. Program je lokalizován do češtiny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).