Hlavní navigace

Satelitní platforma Digi TV odpojila svůj infokanál, dočasně?

11. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 6. 2009

Rumunská satelitní platforma Digi TV, která působí také na českém trhu, odpojila zákazníkům kanál Digi TV Info. Na něm se mohli diváci setkávat s různými upoutávkami z vysílání programů tohoto balíku, především však s ukázkami ze stanic DigiFilm 1 a DigiFilm 2. Tyto televize není možné abonovat v České republice. Jde o tzv. pay-per-view kanály, kde divák platí pouze za to, co sleduje.

Stanice Digi TV Info však byla šířena volně, tedy nekódovaně, a její signál si tedy mohl naladit prakticky kdokoliv, kdo svou parabolu pootočil na pozici 0.8 st. záp. Pravděpodobně nepůjde o definitivní vyřazení tohoto programu z nabídky Digi TV, a to nejen proto, že se jedná o promo stanici, ale zejména proto, že takovýto postup je u platformy poměrně častým jevem. Jako jeden z příkladů poslouží např. dočasné vyřazení slovenské stanice Musicbox z letošního dubna, které trvalo asi dva dny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).