Hlavní navigace

Satelitní operátor freeSAT má nové vedení, finanční ředitel Michael Lee povýšil

17. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Michael Lee byl na novou pozici přesunut za několikaleté úspěchy v top managementu firmy UPC DTH, Magnus Ternsjö své dosavadní zkušenosti využije nyní v Irsku.

Nového výkonného ředitele má od minulého týdne společnosti UPC DTH, která je mimo jiné v České republice a na Slovensku provozovatelem satelitní televize freeSAT by UPC Direct. Na tuto pozici nastoupil dosavadní šéf financí Michael Lee. Bude tak velet veškerým aktivitám, které souvisejí s tímto úsekem ve střední a východní Evropě, kromě již zmiňovaných zemí také v Maďarsku a Rumunsku. Podle oficiální tiskové zprávy se Lee v top managementu osvědčil a vyšší post tak získává za svoje zásluhy. Pozici finančního ředitele UPC DTH vykonával od roku 2010.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: freeSAT nepočítá s tím, že by do nabídky přidal nové stanice Smíchov a Telka

Ve společnosti Liberty Global, která je vlastníkem firmy UPC DTH, působí Michael Lee již od roku 2000. Dosavadní výkonný ředitel Magnus Ternsjö od Liberty Global neodchází, ale pouze se přesune do Irska, kde povede tamní pobočku kabelového operátora UPC. Magnus Ternsjö byl aktivní ve službách Liberty Global na různých postech po dobu více než deseti let a jeho zkušenosti v oblasti placené televize čítají celkem dvě desetiletí, uvedla firma v tiskové zprávě. Jak Magnus, tak i Michael, jsou nyní na ideálních pozicích, mají dlouholeté zkušenosti a zároveň velké renomé ve skupině Liberty Global, konstatoval výkonný viceprezident širokopásmových služeb pro Evropu Diederik Karsten.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).