Hlavní navigace

Šámal už není šéfem programu televize Metropol. Zamíří zpět do ČT?

30. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 9. 2011

Bývalý ředitel zpravodajství České televize Zdeněk Šámal, který před lety rozjížděl tematický kanál ČT 24, by mohl zamířit zpět na Kavčí hory. Dnes se podle serveru iHNED.cz vzdal pozice programového ředitele regionální televize TV Metropol. Pravost informace potvrdil DigiZone.cz sám Šámal. V Metropoli působil známý televizní manažer od 1. června, tedy poměrně velice krátkou dobu.

BRAND24

K TÉMATU: Petr Dvořák přebírá vedení České televize. Jaké budou jeho první kroky?

Zatím můžu potvrdit jen to, že se v pondělí uvidím s Petrem Dvořákem (novým generálním ředitelem ČT, pozn. red.), měl říci iHNED.cz Šámal. Tuto informaci však pro DigiZone.cz poupravil. Mělo by to být na počátku příštího týdne, konstatoval s tím, že více bohužel v tuto chvíli uvést nemůže. Zdeněk Šámal by byl nejlepším možným kandidátem na post ředitele zpravodajství veřejnoprávního média. Pozici výkonného ředitele ČT 24 před několika dny opustil Roman Bradáč, ve hře je také pozice šéfredaktora této stanice Karla Nováka. Šámal byl v minulosti například ředitelem dnes již neexistující zpravodajské televize Z1, působil také jako šéfredaktor nováckého webu tn.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).