Hlavní navigace

Rozhlas našel nového technického ředitele i šéfa severočeského studia

31. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
31. 3. 2011

UVNITŘ FOTO Technického ředitele Českého rozhlasu Martina Zadražila, který tuto funkci k 31. lednu opustil, nahradil dnes Jakub Papírník. Ten ve veřejnoprávním médiu pracuje již od roku 1995. S jeho angažmá do této pozice se dalo počítat. Od roku 2004 už totiž v Rozhlase vedl Odbor technologické podpory. Je to pro mě velká výzva a pevně věřím, že tato změna bude ku prospěchu mému i Českého rozhlasu, uvedl Papírník.

K TÉMATU: Český rozhlas opouští šéf techniky Martin Zadražil, rezignoval k 31. lednu

Další personální změnou v ČRo je jmenování nového šéfa jeho severočeského regionálního studia. Český rozhlas Sever povede nově Milan Knotek, který v minulosti pracoval jako mluvčí Magistrátu města Ústí nad Labem. Ředitelka severočeského regionálního studia Českého rozhlasu Alena Škraňková rezignovala na svoji funkci loni v srpnu. Pozici dočasného šéfa doposud zastával ředitel ČRo Plzeň Zdeněk Levý. Je mi velkou ctí, že budu moci pracovat pro Český rozhlas, který je v současném převládajícím komerčním pojetí života nezastupitelným médiem veřejné služby, nechal se slyšet Knotek.

BRAND24

Technický ředitel Českého rozhlasu Jakub Papírník (vlevo) a nový šéf ČRo Sever Milan Knotek (vpravo). (Foto: Český rozhlas)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).