Hlavní navigace

Roxette se vrací na scénu. Dnes je nabídne divákům Polsat

31. 12. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
31. 12. 2010

Legendární švédské rockové duo Roxette, které je interpretem hitů jako It Must Have Been Love, Listen To Your Heart, Joyride, The Look a řady dalších, vystoupí dnes živě na varšavské akci Sylwestrowa Moc Przebojów. Na svých webových stránkách to oznámila polská komerční televize Polsat, která bude celou akci na svém prvním okruhu živě přenášet.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Na Ostravsku začalo vysílat pět nových digitálních televizí z Polska

Velký silvestrovský koncert z Varšavy, jež začíná ve 20 hodin, nabídne především hvězdy domácího hudebního nebe, ale také některé zahraniční interprety. Vystoupí zde mimo jiné například rocková kapela Opus. Celá akce počítá s velkolepou scénou, jejíž výstavba začala již 8. prosince. Ta se může pochlubit délkou šedesát metrů a výškou dvacet metrů. Komerční stanice Polsat vysílá prostřednictvím řady analogových dokrývačů, které je možné zachytit také v České republice. Na Ostravsku pak mohou diváci sledovat program také v digitální podobě z lokality Wisla.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).