Hlavní navigace

Rok 2010 a 2011 u Sharpu: Velký důraz na technologii Quatron

2. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 9. 2010

UVNITŘ FOTO Společnost Sharp dnes představila na tiskové konferenci pořádané v rámci veletrhu IFA 2010, který se koná od zítřka v Berlíně, dva nové modely svých 3D kompatibilních Aquos Quatron LCD televizorů z řady LE925, na které se mohou zákazníci těšit již tento měsíc. Ty přidávají mezi základní tři barvy nově také žlutou, která umožňuje radikální zlepšení podání barevného spektra.

Společnost Sharp stejně jako ostatní firmy očekává rapidní zájem a růst prodeje 3D televizorů. Firma přichází s novou technologií UV2A and 4-Primary-Colours. Právě ta přidává do spektra čtvrtou barvu. Televizory se podle představitelů firmy těší mezi veřejností velké popularitě a získaly též několik mezinárodních cen. Firma přišla například s funkcí Aqous Net+. Úhlopříčka nových televizorů počítá s 46 a 50 palci. Diváci se mohou těšit na přístup do archivu společnosti Warner Bros., se kterou Sharp podepsal smlouvu.

BRAND24

Uživatelé se tak díky této spolupráci mohou těšit na přísun nového obsahu ve třetím rozměru. Firma se může u svých televizorů rovněž pochlubit technologiemi, které přináší velkou ekologičnost a šetrnost vůči životnímu prostředí. Na ni klade Sharp dokonce takový důraz, že se zaměřuje na produkci zvlášť šetrných produktů. 31. srpna podepsal Sharp smlouvu s UEFA, kterou považuje za historickou událost. Firma bude sponzorem všech jejich důležitých událostí. Oba subjekty přichází s mottem „Creating History Together“, tedy „Tvořme historii společně“.

Sharp se pochlubil, že podepsal kontrakt s UEFOU na zajištění prestižních fotbalových zápasů. (Foto: Čestmír Polák)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).