Hlavní navigace

RIO Media zařazují nové HD kanály od SPI International včetně erotiky

15. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Jsme velmi rádi, že můžeme oznámit proměnu našeho existujícího balíčku na FilmBox Max. Jde o prémiovou službu, která je bez reklam,” vysvětlil Berk Uziyel, výkonný ředitel FilmBox International Ltd.

Operátor RIO Media, která je jedním z největších poskytovatelů IPTV v České republice, rozšiřuje počet kanálů filmové a distribuční společnosti SPI International, respektive její dceřiné firmy FilmBox International. Balíček FilmBox Max, který RIO Media nově zavádějí, bude obsahovat stanice FilmBox HD, FilmBox Plus, FilmBox Family, FilmBox Premium, FightBox HD, DocuBox HD, FashionBox HD, 360 TuneBox, Fast&FunBox HD, FilmBox Arthouse, EroX HD a EroXXX HD. Předplatitelé této nabídky zároveň získají bezplatný přístup k videoportálu FilmBox Live.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Vyzkoušeli jsme streamované Ultra HD z Filmbox Live a YouTube

Jsme velmi rádi, že můžeme oznámit proměnu našeho existujícího balíčku na FilmBox Max. Jde o prémiovou službu, která je bez reklam a spolu s Filmbox Live umožňuje svým předplatitelům užít si top kvalitu a rozmanitý programový obsah odkudkoliv, na jakékoliv obrazovce – v rámci jednoho předplatného, vysvětlil Berk Uziyel, výkonný ředitel FilmBox International Ltd. FilmBox je v České republice dostupný od roku 2012 a v současné době je jednou z předních VOD platforem zahrnujících širokou nabídku filmů, ale také neomezený non-stop přístup k množství živě vysílaných programů, doplnil Uziyel.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).