Hlavní navigace

Regionálnítelevize.cz vstupuje do multiplexu 4, bude vysílat v rámci TV Pohoda

25. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Původně satelitní projekt, který spojuje řadu regionálních a lokálních televizí, bude dodávat bloky zpravodajství pro televizi Pohoda. Nikoli celoplošně, ale regionálně.

Na programu nové dětské a rodinné televize Pohoda, která startuje dnes v celoplošném multiplexu 4, se bude podílet i satelitní regionálnítelevize.cz. Informovala o tom její výkonná ředitelka a jednatelka Eva Stejskalová. „Regionální a lokální televizní studia vysílající na satelitním programu regionalnitelevize.cz vstupují do DVB-T. A to na multiplexu 4 v rámci nově vznikajícího programu TV Pohoda,“ uvedla.

K TÉMATU: Startuje „nový“ multiplex 4. Kde ho naladíte a co nabídne?

TV Pohoda již v neděli testovala vysílání na nových vysílačích multiplexu 4, přičemž jednotlivé programové pozice byly označeny regionálně – například Pohoda Jižní Čechy nebo Pohoda Plzeňsko. „Bloky zpravodajství z jednotlivých regionů budou šířeny pouze regionálně, nikoliv celoplošně, narozdíl od satelitního programu regionalnitelevize.cz, a budou zatím vysílány v rámci zkušebního vysílání TV Pohoda několikrát denně,“ dodala Stejskalová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).