Hlavní navigace

Ředitel Óčka nevyloučil možnost dalších tematických kanálů

10. 6. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 6. 2008

Hudební televize Óčko chystá pro své diváky další novinku. Hodlá vyrazit se svým štábem do klubů v České republice a na Slovensku a bude představovat jak jejich hudební stránku, tak i prostředí. V chatu na serveru satCentrum to řekl generální ředitel kanálu Jiří Balvín. Do budoucna chce Óčko svým signálem pokrýt maximální území našeho státu i východních sousedů. Rádo by si pak ukrojilo tří až čtyřprocentní podíl na trhu.

Balvín nevyloučil, že se v budoucnu mohou diváci dočkat dalších tematických kanálů z rodiny Mafra Media, kam patří i televize Óčko. Řekl však, že Česká republika je příliš malá na to, aby se tu takových programů uživilo více. Diskutujeme o tom delší dobu a hledáme ekonomicky přijatelné řešení našeho případného rozšíření. Náš koncern má dvě rádia, my půjdeme asi cestou internetu, prozradil generální ředitel hudebního kanálu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).