Hlavní navigace

Ranní Televizní noviny na Nově bude moderovat Česká Miss 2009 Iveta Vítová

2. 8. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Iveta Vítová, rozená Lutovská, doplní stávající čtveřici moderátorů Ranních Televizních novin. Zkušenosti v této oblasti prý nemá, ale na novou pozici se velice těší.

Na pozici moderátorky televize Nova míří další česká modelka. Po Daniele Peštové, která se stala tváří nové kulinářské show MasterChef, bude diváky svou přítomností lákat k obrazovkám také Česká Miss 2009 Iveta Vítová, kterou možná znáte pod jejím původním příjmením Lutovská. Na Nově dostane od příštího čtvrtka 9. července na starost moderování Ranních Televizních novin. Doplní tak Lenku Benešovou, Marcelu Škábovou, Petra Suchoně a Zdeňka Janíčka.

ČTĚTE TAKÉ: Moderátorkou česko-slovenské verze MasterChef bude modelka Daniela Peštová

Iveta absolvovala náročnou přípravu a na kamerových zkouškách pak prošla na výbornou. Diváci se určitě mají na co těšit, uvedl k angažování Vítové ředitel nováckého zpravodajství Vladimír Mužík. Pro mě je moderování zpráv úplně novou zkušeností. Jako absolventka masové a mediální komunikace mám k televizi blízko a práce v té nejsledovanější je určitě mým splněným snem. Doufám, že se v nové roli budu líbit i divákům, dodala sama Vítová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).