Hlavní navigace

Radiokomunikace spustily e-shop s prověřenými set-top-boxy

16. 2. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
16. 2. 2006

Internetový obchod se set-top-boxy pro příjem zemského digitálního vysílání dnes na adrese http://shop.blu­etone.cz spustily Radiokomunikace, provozovatel přechodné digitální sítě A. V tomto obchodě je nabízena zejména řada tzv. „set-top-boxů“ (přijímačů pro digitální televizní vysílání ve formátu DVB-T), které jsou prověřeny pro provoz v multiplexu A, sdělil mediální zástupce Radiokomunikací Radek Zeman.

BRAND24

Naše Call Centrum je po spuštění digitálního vysílání v Brně a Ostravě a zahájení vysílání kanálu ČT 4 Sport zavaleno dotazy diváků týkajících se digitálního vysílání, vysvětlil důvody zprovoznění prodejny Jaromír Charvát, ředitel úseku telekomunikační služeb Radiokomunikací. V Bluetone Shopu chceme divákům nabídnout takové set-top-boxy a další příslušenství, které odrážejí zkušenosti naší společnosti v oblasti digitálního vysílání a poskytují záruky správné funkčnosti, uvedl Charvát.

V další nabídce produktů elektronického obchodu zákazníci najdou xDSL modemy, analogové a IP telefony, převodníky a další výběr nejrůznějších zařízení pro firmy i domácnosti. Součástí každého produktu je podrobný popis a obrázek. Zájemce si vybrané položky může objednat jednoduchým kliknutím. Po objednání lze přehledně sledovat, v jakém stavu se v danou chvíli vyřízení objednávky nachází.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).