Hlavní navigace

Radio Wave by mohlo mít svůj pořad na Radiožurnálu

10. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 3. 2009

Český rozhlas – Radio Wave by se mohl dočkat toho, že se alespoň jednou v týdnu stane celoplošnou stanicí. Umožnil by mu to hodinový pořad, o jehož vysílání uvažuje programový ředitel ČRo Richard Medek. Informoval o tom zpravodajský server iDNES.cz. Jeho cílem by bylo získat pro Radio Wave nové posluchače. Mým záměrem je umožnit Radiu Wave vyrábět hodinový pořad jednou týdně pro večerní čas ČRo 1 a vytvořit tak jakousi výkladní skříň jejich digitálnímu vysílání, konstatoval Medek.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Na návštěvě u… Českého rozhlasu – Radia Wave

Šéfredaktorka Radia Wave Judita Hrubešová serveru iDNES řekla, že pořad by měl být odrazem toho, co vysílá rozhlasová stanice pro mladé. Šlo by o jakýsi výběr z programu stanice. Jeho pilotní, nultý díl dostal Medek včera. Ten má však také na jeho tvůrce důležitý požadavek – nesmí narušit charakter celoplošné stanice. Hodinový pořad by tak neměl být příliš experimentální. Je nezbytné skloubit programové požadavky ČRo 1 a Radia Wave, konstatoval programový ředitel ČRo Medek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).