Hlavní navigace

Rádio Samson nebude vysílat klasickou reklamu, má to ale háček

2. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Videoboard je nový způsob zobrazování reklamy, kdy se jí cílový uživatel nesnaží vyhnout. Posluchač stanice si musí do počítače nainstalovat aplikaci iBoard a aktivně ji využívat.

Západočeské Rádio Samson, které je od dnešního dne oficiálně dostupné nejen prostřednictvím sítě několika VKV vysílačů a na internetu, ale také v rámci nabídky digitálních rozhlasových multiplexů společností RTI cz a Teleko, přestalo vysílat reklamu. Peníze na své fungování si chce vydělat jiným způsobem. Na oplátku posluchače žádá, aby si do svého počítače nainstalovali aplikaci iBoard, která bude sloužit jako spořič obrazovky, ale zároveň vydělávat jejímu uživateli za klikání myší peníze a finance se zároveň budou připisovat i provozovateli Samsonu. Aplikace je prý stoprocentně bezpečná.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Rádio Samson odstartuje digitálně v pondělí, zatím bude kopírovat program z VKV

Využíváním programu, jak je napsáno na webových stránkách Rádia Samson, se uživateli připisuje takzvaný Worldcredit (WCR). Bližší informace o této formě vydělávání peněz lze najít na portálu společnosti Videoboard Bohemia, která je provozovatelem služby. Videoboard je v podstatě nový způsob zobrazování reklamy, kdy se jí cílový uživatel nesnaží vyhnout. Tento nový systém, který ve významných částech světa slaví při zavedení úspěch, poskytuje téměř nepřeberné možnosti využití, láká uživatele společnost Videoboard Bohemia, jež je součástí nadnárodního systému Videoboard.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).