Hlavní navigace

Rádio Impuls už má vlastní aplikaci pro iPhone i telefony s Androidem

19. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 10. 2011

UVNITŘ FOTO Vlastní aplikace pro chytré mobilní telefony iPhone od společnosti Apple a mobily s operačním systémem Android od Googlu spustilo nejposlouchanější české Rádio Impuls. Nenabízí přitom jen prostou možnost poslouchání stanice v reálném čase, ale i přehrávání vybraných pořadů z archivu, a to nejen ve formě audiozáznamů, ale i videí. Týká se to například Impulsů Václava Moravce.

K TÉMATU: Všechny stanice Českého rozhlasu již lze naladit na iPhone i přes Android

Nechtěli jsme se spokojit s variantou, která by poskytovala pouze přehrávač Rádia Impuls. Jako první rozhlasová stanice v České republice nabízíme svým posluchačům v rámci aplikace i archiv pořadů včetně videozáznamů a kompletní zpravodajství z našeho serveru iRegiony.cz, vysvětlil Marek Suchý, ředitel on-line oddělení Rádia Impuls.

ČTĚTE TAKÉ: Frekvence 1, Evropa 2 a Rádio Bonton mají nové aplikace pro iPhone

BRAND24

Při vývoji aplikace jsme kladli důraz na jednoduchost. Maximálně jsme využili možností ovládání tahem prstu v kombinaci s atraktivním designem. Aplikace bude snadno ovladatelná pro každého uživatele, popisuje Suchý. Prostřednictvím aplikace si může uživatel listovat v programu Rádia Impuls nebo v seznamu jeho vysílačů. Lze se přes ní také přihlásit do populární hry Haló, tady Impulsovi.

Ukázka aplikace Rádia Impuls pro iPhone (Foto: Rádio Impuls)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).