Hlavní navigace

Public chystá první přímý přenos. Nabídne Hudební festivalové ceny

14. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 9. 2010

První přímý přenos v historii lifestylové televize Public je připraven pro její diváky na 29. září ve 20 hodin. Stanice se stala mediálním partnerem Hudebních festivalových cen, které se budou v tento den udílet na pražském Staroměstském náměstí. Projekt si klade za cíl představit české interprety, kteří vystupují na festivalech a zjistit jejich oblíbenost mezi posluchači.

ČTĚTE TAKÉ: UPC odmítá, že by za nezařazením TV Public do kabelu byly osobní antipatie

Možností je si poslechnout vystupující nejen prostřednictvím televizní obrazovky, ale vidět je také na živo. Vstup na tuto událost bude zdarma. Mezi jinými zde vystoupí například kapely Divokej Bill, Wohnout nebo No Name, ze sólových interpretů pak Xindl X a finalistky SuperStar Markéta Konvičková a Bára Zemanová. Soutěží se v kategoriích Nejoblíbenější festival, Nejoblíbenější kapela (hned několik cen), Nejoblíbenější interpret a Cena diváků. Vyhlášen bude také celkový vítěz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).