Hlavní navigace

První tituly TV JOJ v HD kvalitě jsou venku. Znám je i termín startu

17. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
17. 8. 2011

Vysílání slovenského komerčního kanálu TV JOJ ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) je blíže, než by si diváci možná mohli myslet. První pořad v HDTV se má objevit na této stanici již 2. září ve 20:15. Půjde o americký velkofilm režiséra Jamese Camerona Titanic. Z programových plánů stanice to zjistil server Mediálne.sk. V repríze pak bude odvysílán o den později v 14:50.

BRAND24

K TÉMATU: TV JOJ přinese v HDTV i nativní obsah – filmy, seriály a původní tvorbu

Dalším titulem v HD kvalitě na TV JOJ bude snímek Čo urobíme s fotrom? Tento film je připraven na 3. září opět ve 20:15 a jeho repríza na neděli 4. září od 12:30. O stejném víkendu se diváci mohou těšit ještě na americký rodinný film Talentová Katelin. Server Živé.sk dále doplnil, že v HD rozlišení budou vysílány také seriály Castle a Hawai 5–0. Co se týká sesterské JOJ Plus, ta v programových plánech ještě žádné pořady v HD formátu označeny nemá. JOJ má v tuto chvíli uzavřené smlouvy se slovenskými operátory Orange a T-Com, jednání probíhají s UPC (kabel) i Skylinkem (satelit).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).