Hlavní navigace

Provozovatel Leo TV spustí erotický kanál Extasy. Bude i v HD rozlišení

28. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
28. 4. 2011

Společnost PK 62, největší vydavatel erotického tisku v České republice a na Slovensku a provozovatel stanice Leo TV, se chystá spustit další program s hard core tematikou pod názvem Extasy. Serveru DigiZone.cz to řekl obchodní ředitel firmy Pavel Mojžíš. PK 62 zatím ještě nezahájila o tomto programu s operátory žádná jednání, protože se jedná o naprostou novinku. Společnost chce ale stanici spustit ještě v letošním roce.

ČTĚTE TAKÉ: Na satelitní pozici CS Linku a Skylinku startuje erotika od Penthousu ve 3D

Rozdíly oproti Leo TV budou dva, a to dost podstatné. Na rozdíl od tohoto programu zde bude produkce z celého světa a stanice bude dostupná také ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Extasy se prezentuje v materiálech pro operátory jako program, který přináší svým divákům přesně to, co chtějí vidět. Pokud by bylo možné tuto novou stanici přirovnat již k některému s existujících projektů, šlo by pravděpodobně o Huster TV. Co se týká žánrovosti, mělo by jít o velice pestrou nabídku zábavy pro diváky starší 18 let.

BRAND24

Dívky časopisu Leo jsou k vidění na konferenci ČAEK i na živo. (Foto: Čestmír Polák)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).