Hlavní navigace

Promo UPC slibuje kanál History HD, ten však v nabídce chybí

29. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 10. 2009

Tzv. direct mail, který dostali včera zákazníci digitální kabelové sítě UPC Digital, láká také na nabídku kanálu History HD. Ten však v nabídce operátora doposud chybí a pravděpodobně zatím ani není jasné, kdy přesně se v ní stanice objeví. Jestli to bude příští měsíc nebo jindy, to nevím, ale mělo by to být určitě ještě letos, uvedl pro DigiZone.cz mluvčí operátora František Malina.

BRAND24

Nabídka kanálu History je součástí podzimních výhodných nabídek. UPC v něm láká na zlevněnou objednávku HD boxu, která platí první čtyři měsíce. Pod tímto promem je pak umístěna informace, že více informací a objednávky je možné zajistit na konkrétním telefonním čísle nebo přímo klikem na tento mail. Při zavolání na zákaznickou linku nám nejmenovaná operátorka sdělila, že zařazení kanálu prozatím nechce slibovat a zákazníci by se ho mohli dočkat až příští rok na jaře. Pozice Rezerva (History HD) už však v nabídce společnosti figuruje delší dobu. Na posledním zasedání RRTV pro tento kanál získalo UPC registraci.

Část tzv. direct mailu UPC, který láká na kanál History HD.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).