Hlavní navigace

Promo smyčka The Museum Channel na satelitu ve formátu Ultra HD

1. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

The Museum Channel ve svém vysílání přináší ukázky z nejkrásnějších muzejních prostorů a dalších výstavních síní. Zájemci o umění se tu mohou setkat s předními galeriemi.

Na družici Hotbird, satelitní pozice 13 stupňů východně, se objevila promo smyčka tematického kanálu The Museum Channel ve formátu Ultra HD, tedy rozlišení 4K. Ukázky z vysílání této stanice jsou šířeny na speciální stanici Hotbird 4K1, která je jednou z mála v tomto formátu na orbitu. Zájemci o Ultra HD vysílání mohou najít na této pozici i stanici FunBox UHD 4K společnosti FilmBox International. Její signál bude pravděpodobně už v prvním kvartálu tohoto čtvrtletí zakódován, prozatím je šířen volně.

DT24

Ukázka z promo smyčky francouzské tematické televize The Museum Channel
Autor: repro foto The Museum Channel

Ukázka z promo smyčky francouzské tematické televize The Museum Channel

NEPŘEHLÉDNĚTE: Přehled Ultra HD (4K) televizorů do 70 000 Kč na předvánočním trhu

The Museum Channel ve svém vysílání přináší ukázky z nejkrásnějších muzejních prostorů a dalších výstavních síní. Zájemci o umění se tu mohou setkat například se záběry na francouzské, britské ale i další přední evropské galerie. Vysílání stanice Hotbird 4K1, jejíž vysílání je šířeno nekódovaně, tedy v režimu free-to-air, obsahuje dále například promo materiály od veřejnoprávních televizí z Bavorska a Hesenska (nově natočená televizní přestávka s koťaty) a také záběry pořízené přímo operátorem Eutelsat Communication.

Kontakty:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).