Hlavní navigace

Proměna v portfoliu kanálů FilmBox: z FilmBoxu HD je FilmBox Extra HD

29. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Myšlenka rebrandingu vzešla z řad našich diváků a kabelových, IPTV a satelitních operátorů,“ uvedl při příležitosti oznámené změny Berk Uziyel, výkonný ředitel FilmBox International Ltd.

Drobnou změnu ve svém portfoliu kanálů dnes provedla společnost FilmBox International. Stanice FilmBox HD byla rebrandována (proměněna) na FilmBox Extra HD. Změna se týká nejen loga stanice ve vysílání, ale kompletně i grafiky. Plánovanou změnou chce dát provozovatel stanice najevo, že se jedná o prémiovou značku a nejde pouze o překlopený FilmBox ze základní nabídky operátorů do vysokého rozlišení (HDTV). Profil stanice zůstává nezměněn, mění se pouze její název.

BRAND24

Detail loga stanice FilmBox Extra HD ve vysílání
Autor: repro foto FilmBox Extra HD

Detail loga stanice FilmBox Extra HD ve vysílání

K TÉMATU: FilmBox HD se změní v září na FilmBox Extra HD na přání operátorů a diváků

Myšlenka rebrandingu vzešla z řad našich diváků a kabelových, IPTV a satelitních operátorů, kteří chtěli mít prémiový a základní obsah jasně odlišen, uvedl na konci července při příležitosti oznámené změny Berk Uziyel, výkonný ředitel FilmBox International Ltd. Stanice FilmBox Extra HD, podobně jako její předchůdce FilmBox HD, vysílá obsah odlišný od základního FilmBoxu vysílaného v SD kvalitě. Obě stanice mají i jiné zaměření. Jak firma uvedla, FilmBox Extra HD je určen divákům, kteří mají rádi prémiovou filmovou a seriálovou produkci v nejvyšší obrazové i zvukové kvalitě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).