Hlavní navigace

Programový ředitel Svora končí na TV Barrandov

26. 2. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 2. 2009

Přemysl Svora, programový ředitel nové digitální televize TV Barrandov, končí. Informaci přinesl včera jako první kolem tři čtvrtě na šest večer server Česká média. Důvodem má být podle mluvčího televize Janise Sidovského skutečnost, že se chce Svora věnovat vlastní publicistické činnosti. Místo programového ředitele zatím nebudeme obsazovat, dodal pro internetový deník Sidovský. Důvodem může být podle některých médií skutečnost, že se Svorovi nepodařilo splnit programové cíle.

BRAND24

Televize má cílit především na třicátníky, ale je jí vyčítáno, že povětšinou recykluje pouze staré formáty. Svoru si mohou také mnozí pamatovat jako autora kontroverzní knihy Sedm týdnů, které otřásly hradem nebo vedoucího vydání zpráv na Nově. Podle serveru iDNES.cz není stále ještě programový ředitel Barrandova k zastižení. Neodpovídá na SMS ani nezvedá telefon. Nova upustila od zábavy, my si myslíme, že některé diváky ztratila právě kvůli tomu, řekl nedávno také Svora.

ROZHOVOR:
Přemysl Svora: TV Barrandov by klidně koupila obrázky do zpráv i od Novy

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).