Hlavní navigace

Program nShow 3D už mohou sledovat teoreticky i tuzemští diváci

20. 12. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 12. 2010

Nový televizní kanál nShow 3D, který byl zařazen do nabídky polské satelitní služby n začátkem tohoto měsíce, rozšiřuje svojí distribuci. Od minulého týdne je program dostupný také v rámci sesterské platformy Telewizja na kartę. Její předplatné je možné bez problémů objednat také z České republiky, karty se prodávají též na některých oficiálních tuzemských e-shopech.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Sledujeme legálně placenou satelitní televizi ze zahraničí: Telewizja na kartę

Program nShow 3D je součástí balíčku Domowy HD Premium, jehož měsíční předplatné stojí v praxi 40 zlotých. Pro jeho sledování je nutné mít ještě nabídku Domowy HD. Obě služby stojí 19.90 zlotých, tedy dohromady 40 zlotých. Telewizja na kartę se pro svou dostupnost v tuzemsku stala oblíbeným artiklem českých diváků. Ve své nabídce má dvanáct programů ve vysokém rozlišení (stanice TVN HD je dokonce v bezplatném balíčku) a nyní i jeden 3D kanál. Pro sledování stanic je nutné pořízení takzvaného nCam HD, tedy modulu spárovaného s kartou provozovatele.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).