Hlavní navigace

Prioritou HBO pro letošní rok je služba HBO GO. Chce ji nabídnout i u velkých hráčů

23. 1. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Jednatel HBO Europe v České republice Ondřej Zach serveru DigiZone.cz prozradil, že videotéka HBO GO by se v budoucnu mohla rozšířit i o streaming kanálů.

V letošním roce se chce evropská pobočka kanálu HBO soustředit především na rozšiřování své videotéky HBO GO k dalším operátorům, především pak velkým hráčům, kteří budou pro tuto službu klíčoví. Serveru DigiZone.cz to řekl jednatel HBO Europe v České republice Ondřej Zach. Chování diváků ukazuje, kterým směrem bychom se měli ubírat a pochopitelně jim chceme vyhovět, konstatoval Zach. Prioritou naopak podle jeho slov není vysílání dalších kanálů HBO nebo Cinemax v HD rozlišení. Určitě k tomu jednou dojde, ale v současné době je pro nás jasnou volbou HBO GO, konstatoval.

K TÉMATU: Otestovali jsme videotéku HBO GO. Rozhodně se nemá za co stydět

Na otázku, zdali si Zach myslí, že se letos podaří videotéku HBO GO rozšířit i k velkým hráčům, odpověděl jednatel HBO Europe s.r.o bez váhání: Nevidím důvod, proč by se nám to nemělo povést. Videotéka HBO GO je nabízena zákazníkům kabelových a IPTV sítí. Podmínkou však je, aby byli zároveň předplatiteli klasického lineárního vysílání HBO. Kromě stolního PC nebo notebooku může uživatel videotéku HBO GO využívat také na tabletech nebo chytrých mobilních telefonech. Jihokorejská společnost LG také nedávno představila tuto aplikaci pro své smart televizory.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Videotéka HBO GO dorazila i do mobilních zařízení. Dostupná je pro Android i iOS

HBO nabízí v rámci videotéky HBO GO kromě svých původních seriálů také filmy. Diváci zde můžou z nejnovějších snímků shlédnout například Mission Impossible: Ghost Protocol, Underworld: Probuzení, Piráti z Karibiku: Na konci světa nebo Paranormal Activity 3. Co do počtu titulů, HBO GO bude navíc nadále posilovat, což se týká i obsahu od amerického HBO. Máme ještě řadu titulů, které nám v této videotéce chybí a pochopitelně je tu chceme nabídnout. Navíc bychom rádi poskytli v rámci HBO GO i streaming svých kanálů, ale o tom prozatím jednáme, přiblížil další plány jednatel HBO Europe v Česku Ondřej Zach. Paralelně s HBO se objeví na HBO GO i minisérie Hořící keř.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).