Hlavní navigace

Primu HD nabídne ze satelitu pouze služba CS Link. Získala exkluzivitu

1. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 3. 2011

Stanice Prima HD, která se dnes stala součástí nabídky satelitní služby CS Link, bude exkluzivně šířená pouze v této platformě. Jiní operátoři tak na ni nebudou mít nárok. Její provozovatel, společnost M7 Group, na to upozornil prostřednictvím webových stránek. Zákazníci Skylinku, T-Mobile televize nebo UPC Direct, kteří by tak o program měli ve své službě zájem, mají smůlu.

K TÉMATU: Satelitní služba CS Link zařadila do základní nabídky Primu HD

Dle smlouvy s poskytovatelem má CS Link zajištěnou exkluzivitu. Prima HD je zařazena do neplacené nabídky a je dostupná všem zákazníkům CS Link. Automaticky ji získají všichni noví zákazníci a všichni ti, kteří si v minulosti objednali tarif HD. Stávající zákazníci, kteří ještě nemají neplacené HD, si nyní mohou objednat nový tarif „Neplacené 2 HD“ za 200 Kč a získají tak oba neplacené HD programy – Prima HD a Nova HD, upozorňuje CS Link. Prima HD je třetím „HD“ programem v nabídce operátora.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).