Hlavní navigace

Primě se návrat Akt X vyplatil. Na Coolu je vidělo šest procent diváků

13. 9. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 9. 2011

Návrat seriálu Akta X na české televizní obrazovky vyšel. Po 22. hodině je včera na obrazovce Primy Cool, stanici zaměřené na mladé muže ve věku od 20 do 40 let, sledovalo 6,1 % těch, kteří se v danou chvíli nacházeli u televize. Tento údaj platí pro cílovou skupinu diváků starších 15 let. Ve skupině diváků 15–40, kterou má jako svou hlavní právě Prima Cool, dosáhla Akta X podílu na publiku 10,55 %.

ČTĚTE TAKÉ: Mluvčí zkrachovalé televize Public připravuje reality show pro Primu Cool

Televize Prima tomuto kultovnímu seriálu o agentech Foxu Mulderovi a Daně Scullyové věří. Podle ní si ho vyžádali sami diváci. V devadesátých letech byl jedním z hlavních zahraničních taháků na obrazovce konkurenční Novy. Hlavní postavy se v seriálu s prvky science fiction setkávají s nadpřirozenými jevy – mimozemšťany, nevysvětlitelnými úkazy, ale i řadou nevyřešených případů. Na Česko-Slovenské filmové databázi jsou Akta X hodnocena jako 28. nejoblíbenější seriál.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).