Hlavní navigace

Prima využije portál You.bo pro Divácké zprávy, spustila doménu BuduNaPrime.cz

2. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Divácké zprávy jsou součástí zpravodajské hodiny TV Prima od října 2013. Od ledna do června 2015 si „Divošky“ pustilo průměrně 551 tisíc diváků v cílové skupině diváků starších 15 let.

Mediální skupina Prima využije svou nejčerstvější akvizici, kterou je videoserver You.bo, pro podporu své zpravodajské relace Divácké zprávy. You.bo vyvinulo i vlastní mobilní aplikaci pro chytré telefony, kterou lze nainstalovat na Apple Appstore i na Google Play pod názvem „You.bo“. Prostřednictvím této aplikace je možné vlastní videa jednoduše stříhat a nahrávat přímo do Diváckých zpráv a na portál You.bo, informovala mluvčí mediální skupiny Prima Marie Fianová. Provozovatel televize zároveň spustil jako podporu Diváckých zpráv speciální doménu BuduNaPrime.cz, která přesměruje na server You.bo.

BRAND24

K TÉMATU: Prima vstoupila do videoportálu You.bo, největšího webu s uživatelskými videi v Česku

Web You.bo funguje od roku 2013 a denně jej navštíví až 300 tisíc uživatelů. Na sociální síti Facebooku má You.bo více než 1,2 milionu fanoušků. Prima v polovině června vstupem do tohoto úspěšného projektu avizovala, že chce posílit pozici na poli videoobsahu. Divácké zprávy jsou součástí zpravodajské hodiny TV Prima od října 2013. Od ledna do června 2015 si „Divošky“ pustilo průměrně 551 tisíc diváků v cílové skupině 15+ (průměrný share 15,27 %). Jejich obliba a sledovanost stále stoupá, v meziročním porovnání si polepšily bezmála o 90 tisíc diváků (share +2,76 % v CS 15+), doplnila Fianová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).