Hlavní navigace

Prima už hledá za Pavla Zunu intenzivně náhradu

20. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
20. 5. 2009

Za moderátora a šéfredaktora zpravodajství televize Prima Pavla Zunu, který zítra oficiálně ukončí pracovní poměr se společností FTV Prima, spol. s r.o., už vedení firmy shání intenzivně náhradu. Serveru DigiZone.cz to řekla mluvčí televize Jana Kocová. Za Pavla Zunu v těchto dnech intenzivně hledáme náhradu. Najít nového moderátora bude jedním z úkolů nového šéfredaktora, konstatovala Kocová.

K TÉMATU: Pavel Zuna končí na Primě, televize po něm chtěla, aby více šetřil

Do doby než se Prima vypořádá s odchodem Zuny, se budou ve dvojici s Mirkou Čejkovou střídat moderátoři Roman Fojta a Jiří Chum, tedy dosavadní tváře Zpráv TV Prima. Podle tvrzení ex-šéfredaktora Pavla Zuny byl odchod nutný, protože televize chtěla dělat zpravodajství ještě s nižším rozpočtem, než je teď. Srazil jsem ekonomický rozpočet ze 160 miliónů korun na nějakých 128 miliónů korun. Dál by to opravdu bylo na úkor kvality, řekl deníku Právo k šetřením v rámci finanční krize Zuna.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).