Hlavní navigace

Prima si zaregistrovala logo svého chystaného kanálu Prima Zoom

7. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ LOGO Veškeré podrobnosti o svém chystaném čtvrtém televizním kanálu prozradí Prima Group na tiskové konferenci, která se koná už tento čtvrtek.

Společnost FTV Prima, provozovatel kanálů pod hlavičkou Prima, si podala začátkem letošního roku, konkrétně 2. ledna, na Úřadu průmyslové vlastnictví (ÚPV) žádost o registraci loga svého chystaného dokumentárního kanálu Prima Zoom. Logo má stejnou podobu, v jaké bylo zveřejněno na pozvánce na tiskovou konferenci, která se bude konat už tento týden, ve čtvrtek 10. ledna. Kromě slova ZOOM ale navíc obsahuje i logo televize Prima, podobně jako stanice Prima family, Prima Cool a Prima love.

BRAND24

Logo chystaného kanálu Prima Zoom, které si společnost FTV Prima registruje u Úřadu průmyslového vlastnictví
Autor: Úřad průmyslového vlastnictví

Logo chystaného kanálu Prima Zoom, které si společnost FTV Prima registruje u Úřadu průmyslového vlastnictví

K TÉMATU: Prima Zoom se představí příští čtvrtek 10. ledna. Slibuje i integrovaný webmagazín

Prima Group už minulý rok v několika rozhovorech avizovala, že Prima Zoom by měla odstartovat v průběhu ledna. Program bude šířen mimo jiné v zemském multiplexu 3 společnosti Czech Digital Group (CDG) a předpokládá se, že se objeví také na satelitu, minimálně na pozici 23,5 stupně východně, kde fungují služby Skylink, CS Link a T-Mobile televize. Na vysílání Primy Zoom bude navázaný i webmagazín, k němuž však Prima opět prozradí podrobnosti ve čtvrtek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).