Hlavní navigace

Prima si vyzkouší roli dětského kanálu. V neděli 4. prosince dá jen Disneyho

22. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 11. 2011

Experiment s vysíláním pro děti chystá na příští neděli 4. prosince televize Prima. Po celý den bude vysílat výhradně animované filmy, pohádky a dobrodružné příběhy pro děti z produkce společnosti Disney. Záběr témat, která se k divákům od tvůrců myšáka Mickeyho každou chvíli dostávají, se od vstupu Walta Disneye do světa pohyblivých obrázků neuvěřitelně rozrostl. Z bohaté nabídky vybrala televize Prima pro své diváky zejména rodinné snímky a filmy, které jsou blízké dětem, přiblížil PR koordinátor Primy Filip Sychra.

ROZHOVOR: Jestli dáme Talent i příští rok? To teď řešíme, říká programový šéf Primy

Hned ráno Prima nabídne tři epizody animovaného seriálu Mickeyho klubík. Po přátelích slavného myšáka jistě potěší malé princezny jejich animovaná indiánská kamarádka Pocahontas. V poledne se s Camp Rock 2: Velký koncert diváci vrátí do léta a po hudební podívané budou ve filmu Můj auťák Brouk svědky automobilových závodů s velmi nezvyklým účastníkem jménem Herbie, vypočítává Sychra. Následovat bude dobrodružný snímek Osm statečných.

BRAND24

K TÉMATU: Vánoce na Primě: Obušku, z pytle ven!, Byl jednou jeden král a Pretty Woman

Celodenní vysílání z produkce studia Disney vyvrcholí celovečerním animovaným filmem Ratatouille. Pokus s dětským dnem je první velkou programovou změnou, kterou připravil nový šéf programu Primy Petr Vladyka. Ten je ve funkci od 1. září a do listopadu připravoval program společně s generálním ředitelem Primy Markem Singerem. Prosincový vysílací plán všech tří kanálů už je „dílo“ mé, respektive ve spolupráci s oddělením skladby programu, řekl Vladyka v rozhovoru pro server DigiZone.cz, vůbec prvním po nástupu do nové funkce.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).