Hlavní navigace

Prima se stěhovat nebude. Zrekonstruuje stávající prostory na pražské Palmovce

14. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Skupina televizí, do níž náleží Prima family, Prima Cool a Prima love, nadále zůstane v prostorách, kde už od roku 1999 působí. Podařilo se jí dohodnout prodloužení kontraktu na stávající budovu.

Prima Group se nebude se svými kanály stěhovat do nových prostor. Podle informací ekonomického deníku E15 bude nadále sídlit v budově na pražské Palmovce. Společnosti FTV Prima se podařilo prodloužit smlouvu se stávajícím pronajímatelem těchto prostor, kterým je firma AA 2. Budova, v níž nyní televize sídlí, by měla projít vnitřní rekonstrukcí. Vysílací řetězec Prima Group například doposud není uzpůsoben pro vysílání v nativním vysokém rozlišení obrazu (HDTV).

BRAND24

K TÉMATU: Televize Prima se přestěhuje na pražské Vinohrady

Podle informací, které přinesl ekonomický deník E15 loni v únoru, se měla celá skupina přestěhovat do nové kancelářské budovy Crystal na pražských Vinohradech. Tu měla postavit společnost GES Real, kterou vlastní podnikatel Ivan Zach. Právě ten drží poloviční podíl ve skupině Prima Group – je majitelem společnosti FTV Prima. Druhá část patří švédské Modern Times Group (MTG). Stávající nájem měl FTV Prima skončit v roce 2013. V této budově sídlí již od roku 1999.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).