Hlavní navigace

Prima potvrdila seriál Opilý kuře, v hlavních rolích Jan Dolanský a Jakub Prachař

4. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Opilým kuřetem chceme navázat na naši úspěšnou seriálovou tvorbu. I tentokrát nabídneme divákům zajímavé prostředí, zábavu a celou plejádu špičkových herců,“ uvedl šéf Primy Marek Singer.

Prima dnes oficiálně potvrdila uvedení nového původního seriálu Opilý kuře, o němž už v červenci letošního roku promluvila herečka Kristýna Leichtová, která zde obsadí jednu z ženských rolí. Hlavní postavy připadnou Janu Dolanskému a Jakubu Prachařovi. Jak FTV Prima prozradila, programová novinka se bude točit okolo gastronomie a jídla. Diváci se mohou těšit na pět prostředí, která jsou metaforou pro pět snů, pět přístupů k životu. V dalších rolích se divákům představí například Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová nebo Linda Rybová.

K TÉMATU: Prima natočí seriál Opilý kuře, zahraje si v něm i Kristýna Leichtová

Opilým kuřetem chceme navázat na naši úspěšnou seriálovou tvorbu. I tentokrát nabídneme divákům zajímavé prostředí, zábavu a celou plejádu špičkových herců. V tomto případě sázíme také na gastronomii, která je s Primou spjatá již dlouhou dobu. Pomyslnou nadstavbou seriálu je právě vaření, uvedl Marek Singer, generální ředitel FTV Prima. V souladu s novým projektem Primy jsou i nové identy, které diváci uvidí na obrazovkách již v neděli 6. 12. a které představují nový seriál Opilý kuře a jeho dva hlavní protagonisty. Koncept vznikl in house pod vedením kreativního ředitele Michala Paciny.

BRAND24

Z ARCHIVU: Prima si registruje Opilý kuře a Pivín, Televize Barrandov Partu hic

Čistá grafika a jednoduché scénky s oběma herci podporují tonalitu a zaměření nového formátu, zároveň však komunikují hodnoty televize Prima: zábavu, otevřenost, modernost. Jakub Prachař i Jan Dolanský nám znovu připomínají, že je Prima být spolu. Vizuálně pracujeme s logikou jídelního menu: otevíráme „knihu“, hrajeme si s interakcí mezi levou a pravou stranou, a navazujeme tak na grafické členění staničního loga, které rovněž funguje na principu ohybu, zlomu, skládání, popsal novou televizní grafiku Pacina. Kdy přesně diváci Opilý kuře uvidí, zatím televize neprozradila.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).