Hlavní navigace

Prima po patnácti letech definitivně končí s pořadem Nikdo není dokonalý

14. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – Pořad se vysílal na Primě nepřetržitě v letech 1997 až 2005, na její obrazovku se vrátil po delší přestávce v roce 2010. Jeho tváří byl od počátku herec Jiří Krampol.

Mediální skupina Prima se rozhodla po patnácti letech definitivně ukončit natáčení zábavně-vědomostního pořadu Nikdo není dokonalý, který v poslední době už ztrácel pozornost diváků a v prime timu většinou nedosahoval takových čísel, jaká by si vedení představovalo. Prima v tiskové zprávě k ukončení pořadu, jenž se na obrazovce objevil poprvé 11. října 1997, ale pochopitelně vzpomínala v superlativech. Mimo jiné uvedla, že nejsledovanější díl, který byl odvysílán 22. dubna 2001, sledovaly 2,075 milionu diváků při podílu na publiku (share) 45,41 %.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Prima family stahuje pořad Nikdo není dokonalý, Polívku na víně přesune na úterý

Informace o tom, že pořad vydržel na obrazovce Primy ale celých patnáct let, je zavádějící. Formát Nikdo není dokonalý se vysílal od roku 1997 do roku 2005, a pak bylo jeho natáčení na pět let přerušeno. Na Primu se vrátil opět v roce 2010. Původně se počítalo s tím, že se natočí pouze několik dílu, ale televize nakonec pořad do vysílání umístila opět natrvalo. V průběhu patnácti let se natočilo více než 500 dílů této pravidelné vtipné sondy do znalostí a neznalostí českého národa, v níž se vystřídalo téměř 1000 hostů, připomněl PR koordinátor televize Josef Ducký.

BRAND24

Z ARCHIVU: Prima family na léto nasadí reprízy Nikdo není dokonalý a seriálu Základka

Mezi ty nejzářivější hosty, které se v zábavném pořadu objevily, patřily například Vlastimil Brodský, Miroslav Horníček, Věra Galatíková, Waldemar Matuška, Václav Neckář, Jiří Kodet, Luděk Munzar a řada dalších. Zatímco někteří herci, zpěváci a další tváře showbusinessu se objevili v pořadu pouze jednou, jiní byli pravidelnými účinkujícími. V tomto směru nejaktivnějším byl například sexuolog Radim Uzel. Ten do pořadu přijal pozvání pětkrát. Na pořadu se vystřídalo několik režisérů – Marcel Bystroň, Eduard Sedlář, Vojtěch Nouzák, Adam Rezek a různě se obměňoval také štáb a jeho tvůrci. Neodmyslitelnou tváří pořadu však byl už od jeho počátku herec Jiří Krampol.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).