Hlavní navigace

Prima oficiálně potvrdila Martina Konráda coby svého šéfa. Skupinu povede od února

25. 1. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ FOTO Televizní skupinu opouští ředitelka marketingu Denisa Schulzová. Vedení společnosti FTV Prima jí za dosavadní několikaleté působení poděkovalo.

Společnost FTV Prima dnes oficiálně potvrdila informace, které se objevily v médiích již před několika týdny, tedy, že do pozice generálního ředitele bude po Marku Singerovi jmenován od 1. února dosavadní obchodní ředitel Martin Konrád. Singer povýšil na pozici výkonného viceprezidenta MTG a navíc se stává předsedou představenstva FTV Prima. Jednačtyřicetiletý Konrád působí ve společnosti FTV Prima od poloviny roku 2008. Generálním ředitelem Primy se tedy stává po pěti letech.

Marek Singer povýšil a stal se výkonným viceprezidentem MTG, polovičního vlastníka Primy.
Autor: FTV Prima

Marek Singer povýšil a stal se výkonným viceprezidentem MTG, polovičního vlastníka Primy.

K TÉMATU: MediaGuru.cz: Generálním ředitelem Primy bude šéf obchodu Martin Konrád

Martin Konrád má všechny předpoklady stát se úspěšným generálním ředitelem Primy. Vydobyl si uznání na mediálním trhu, má podporu v rámci firmy i obou vlastníků. Věřím, že tak bude Primu i nadále směřovat k rostoucímu postavení na trhu, uvedl při příležitosti jmenování Konráda Marek Singer. Televize Prima je jednou z nejvýznamnějších mediálních společností na našem trhu. I z obchodního pohledu jsou její možnosti velké. Jsem rád, že se budu moci podílet na jejím růstu, uvedl už v době nástupu k provozovateli Primy samotný Konrád.

BRAND24

Dosavadní obchodní ředitel FTV Prima a její nový šéf Martin Konrád. Společnost povede od 1. února.
Autor: FTV Prima

Dosavadní obchodní ředitel FTV Prima a její nový šéf Martin Konrád. Společnost povede od 1. února.

NEPŘEHLÉDNĚTE: FTV Prima změní generálního ředitele, Marek Singer míří do vedení skupiny MTG

K 28. únoru dochází v managementu televizní skupiny i k další významné změně. Po pěti letech odchází z jejího vedení FTV Prima ředitelka marketingu Denisa Schulzová, k jejímž nejvýraznějším úspěchům patří nejen revitalizace vnímání značky Prima, ale také vybudování komunikačního a vizuálního stylu televizních stanic Prima family, Prima Cool, Prima love a nově Prima Zoom. Chtěl bych i touto cestou poděkovat Denise za práci, kterou odvedla na změně vnímání značky Prima a za její roli při vzniku a rozvoji nových televizních kanálů, dodal Martin Konrád k odchodu Denisy Schulzové.

Marketingová ředitelka Denisa Schulzová opustí Primu oficiálně 28. února.
Autor: FTV Prima

Marketingová ředitelka Denisa Schulzová opustí Primu oficiálně 28. února.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).