Hlavní navigace

Prima nasadí proti První republice Farmáře, na sobotu dá show Máme rádi Česko

30. 12. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – Role průvodců pořady televize Prima nemění. U Farmáře se tak diváci opět mohou těšit na Laďku Něrgešovou, v Máme rádi Česko se objeví Libor Bouček.

Televize Prima začne od čtvrtého týdne příštího roku vysílat opět reality show Farmář hledá ženu a zábavný pořad Máme rádi Česko. Vyplývá to z programových plánů, které na toto období mediální skupina zveřejnila. Farmář se tak postaví do přímého souboje s novým seriálem První republika od tvůrců Vyprávěj, jež Česká televize bude vysílat na svém prvním programu. Nova bude v tomto programovém slotu vysílat zahraniční filmy a TV Barrandov starší zahraniční komedie. Reality show Farmář hledá ženu bude diváky opět provázet moderátorka Laďka Něrgešová.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Prima urychlí nasazení nových dílů Cest domů, poběží už od 13. ledna

Ve stejný čas, tedy ve 20:15, avšak v sobotu, poběží na Primě zábavný pořad Máme rádi Česko. V roli moderátora se zájemcům představí Libor Bouček. Toho mohou mít diváci Primy zafixovaného například z Primy Cool v roli průvodce ve studiu fotbalové Ligy mistrů. Kapitánům družstev z postu moderátora sekundoval Bouček už v první řadě této soutěže. Pořad Máme rádi Česko to rozhodně nebude mít v sobotu večer jednoduché. Postaví se do přímého souboje se zábavným formátem na Jedničce a zahraničními filmy na Nově (komedie) a TV Barrandov (romantika).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).