Hlavní navigace

Prima nasadí nový pořad s Pohlreichem už 23. května, na čtvrtky po Farmáři

6. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kuchařská show Vařte jako šéf! dostane prostor ve čtvrtek večer od 21:30 hod. a televize ji bude vysílat až do začátku školních prázdnin. Prima family zatím připravila šest epizod.

Další premiérový pořad se Zdeňkem Pohlreichem, kuchařskou show Vařte jako šéf! nasadí Prima family do vysílání ještě tento měsíc. Dostane vysílací čas po ukončené třetí řadě seznamovací reality show Farmář hledá ženu, kterou nyní vysílá každý čtvrtek od 21:30 hod. Vyplývá to z předběžných programových plánů Primy family na 21. týden, které zveřejnila na svém FTP serveru. Pořad Vařte jako šéf! tak naváže na reprízy dokumentů Top Star.

K TÉMATU: Prima family vyhlásila casting do nové kuchařské show Zdeňka Pohlreicha

Prima nový pořad se Zdeňkem Pohlreichem charakterizuje jako „školu vaření“. „V šesti tematicky zaměřených epizodách bude šéf učit tři „učně“ – začínající profesionály, kteří se chtějí Zdeňkovi vyrovnat. Během pořadu mají možnost získat zkušenosti přímo od šéfa a ve svém kuchařském umění se skutečně posunout. A s nimi mají stejnou možnost i diváci,” uvedla Prima na svém webu. Úvodní díl se bude věnovat receptům z vajec, další polévkám, omáčkám, úpravám masa, grilovanému masu a salátům a poslední moderní lehké kuchyni.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Nova chystá novou řadu Výměny manželek, seriál Doktoři z Počátků už natáčí

Prima family zároveň vyhásila casting na čtvrtou řadu seznamovací reality show Farmář hledá ženu. Stejně jako v aktuální třetí řadě se vedle farmářů – mužů mohou přihlašovat i farmářky. Moderátorkou pořadu zůstává Laďka Něrgešová, termín nasazení nové řady do vysílání televize nezmiňuje. Pravděpodobně ale počítá s jarem příštího roku. Castingy na vlastní úspěšnou seznamovací show Výměna manželek už vyhlásila i konkurenční Nova. V jejím případě půjde už o šestou řadu tohoto pořadu, která by se mohla objevit ve vysílání rovněž na jaře 2014.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).