Hlavní navigace

Prima love slibuje léto All Inclusive. Nabídne premiéry i Oprah Winfrey

9. 6. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 6. 2011

UVNITŘ DOKUMENT Ani digitální tematická stanice Prima love orientovaná především na ženy ve věku od 15 do 40 let nebude v létě plná repríz. Vedení Primy přichystalo například premiérové řady Zoufalých manželek nebo Chirurgů a také talkshow moderátorky Oprah Winfrey, která se před nedávnem s americkými diváky rozloučila ve velkém stylu. Nasadí ji od pondělí 20. června, 19 hodin.

PRESSKIT: Léto na obrazovce Prima love (PDF, 2,2 MB)

Diváci, respektive spíše divačky, se mohou od června těšit také na seriály Dobrá manželka nebo Sex ve městě (všechny řady seriálu od počátku). Právě druhý z nich vysílala doposud pouze Česká televize. Sex ve městě se na Prima love objeví poprvé 15. srpna. Seriál L Word, který prý rozhodně není pro puritány a vypráví o skupině atraktivních lesbických žen a jejich přátel, se bude vysílat od pátku 19. srpna, 22:30. Diváčky se mohou těšit také na Talk show bez zábran se Sarou Gilbertovou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).