Hlavní navigace

Prima family údajně chystá na podzim novou řadu VyVolených. Sama, bez Jojky

3. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Návrat k VyVoleným by odpovídal strategii Primy, která vzdala pokusy o natáčení dalších nekonečných seriálů a rozhodla se nabídnout alternativu k vysílání Novy.

Nejen čtvrtá řada talentové show Česko Slovensko má talent nebo zábavná talk show QI: Na vše máme odpověď s Leošem Marešem a Patrikem Hezuckým mají být hlavními podzimními taháky Primy family. Hlavní kanál FTV Primy se údajně chystá oživit i “kontejnerovou” reality show VyVolení. V úterý o tom nezávisle na sobě informovaly bulvární weby Super.cz a Extra.cz. Druhý jmenovaný se přitom odvolal na nejmenovaný zdroj z dalšího bulvárního webu Prima Style, který vydává sama FTV Prima.

ROZHOVOR: Do letošního podzimu nainvestujeme výrazně víc peněz, slibuje šéf Primy Martin Konrád

Server DigiZone.cz se na případný návrat VyVolených ptal v květnovém rozhovoru s generálním ředitelem FTV Primy Martinem Konrádem. Zajímal se, zda Prima neplánuje společnou česko-slovenskou verzi VyVolených, kterou by produkovala stejně jako Talent se slovenskou televizí Joj. Konrád to popřel: “Ne, neplánujeme. Nemyslím si, že by to fungovalo. Každý máme trochu jiné prostředí a trochu jiná očekávání.” U VyVolených by podle Konráda nefungovala stejná synergie jako u Talentu.

BRAND24

K TÉMATU: Nova a Prima představí podzimní programová schémata ve stejný den: 1. srpna

“U Talentu jde o jednu velkou show z různých oborů, kde se předpokládá, že tam budou zahraniční hosté a přijedou na ni lidé s nejrůznějšími bláznivými talenty, u kterých je jedno, zda jsou z Košic, Ostravy nebo z Chebu. U Talentu to je podle mne možné, u VyVolených bych se tomu přeci jenom bránil. Jednu takovou zkušenost už máme – Hotel Paradise a neopakoval bych to. Potenciál spolupráce je jinde,” dodal šéf FTV Primy v květnovém rozhovoru pro DigiZone.cz. FTV Prima představí podzimní novinky na tiskové konferenci 1. srpna.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).