Hlavní navigace

Prima Cool od čtvrtka nasadí premiérovou šestou řadu Teorie velkého třesku

21. 5. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ GALERIE A VIDEO – Seriál si zachová stejné vysílací dny i časy jako doposud: od pondělí do čtvrtka od 21:20 hod. verze s českým dabingem, po půlnoci v původním znění s titulky

Premiérovou šestou řadu amerického sitcomu Teorie velkého třesku nasadí od tohoto čtvrtka 23. května do vysílání Prima Cool. Seriál si zachová stejné vysílací dny i časy jako doposud, televize ho bude vysílat od pondělí do čtvrtka od 21:20 hod. ve verzi s českým dabingem a týž den po půlnoci v původním znění s českými titulky. Informoval o tom PR koordinátor Primy Cool Filip Sychra. „Partička šílených vědátorů a jejich drahých poloviček bude mít opět o zábavu postaráno, jen Howard se na ně tentokrát bude muset chvíli dívat z vesmíru,” uvedl.

K TÉMATU: Prima Cool koupila seriál American Horror Story, nasadí ho už od 9. června

Šestá série má celkem 24 epizod a navazuje na konec páté řady, v níž byl Howard vypuštěn z kosmodromu v Kazachstánu do vesmíru. Na oběžné dráze Země ale zjišťuje, že se pozemským trablům nedá uniknout ani zde. Raj je tak osamělý, že umění být pátým kolem u vozu zdokonalí málem do umělecké formy. Na jednu z hlavních postav povýší Stuart Bloom, majitel komiksového obchodu, kam všichni rádi chodí. Začne se s ostatními scházet jako náhrada za Howarda, což ovšem nebude až tak jednoduché. Hodně se také skamarádí s Rajem.

ČTĚTE TAKÉ: Po ČT Sport nabídne Ligu mistrů v nativním HD rozlišení i Prima Cool

BRAND24

Leonard a Penny budou mít ve vztahu další problémy. Penny se navíc přiblíží své touze hrát ve filmu. Poprvé se seznámíme s paní Rostenkowskou, matkou Bernadette. Budeme také svědky setkání Sheldonovy a Leonardovy matky, což bude mít ovšem neblahé následky. A Sheldon? Vypadá to, že se odmítá jakkoli změnit, i když má Amy pětiletý plán, jak ho postupně dotlačit k oltáři,” popisuje Filip Sychra. Ve vedlejších rolích se v sitcomu objeví i praví astronauti Mike Massimino a Buzz Aldrin, hlas Stephena Hawkinga a startrekoví herci Wil Wheaton a LeVar Burton.

Šestá řada Teorie velkého třesku dosáhla na americkém trhu zatím nejvyšší sledovanosti, dvanáctou epizodu vidělo 19,25 milionu diváků. Producent naplánoval celkem sedm řad tohoto sitcomu. Natáčí se před živým publikem v ateliérech Warner Brothers v Hollywoodu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).